ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

 • HOT
  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ AIR CONDITION
  ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΟ
  Το AIR KLEEN είναι ένα εξειδικευμένο προϊόν που εξασφαλίζει σωστή λειτουργία του κλιματιστικού. Καθαρίζει τα φίλτρα και τα στοιχεία του κλιματιστικού καταπολεμώντας τα βακτηρίδια και τους μικροοργανισμούς που έχουν κατακαθήσει σ’ αυτό. Με το διακριτικό του άρωμα δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας στο χώρο.
 • ΚΑΠΝΟΔΟΧΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ Ειδικό προϊόν από παραφίνη, πριονίδια και σκόνη καθαρισμού. Το πλέον κατάλληλο προϊόν για τον καθαρισμό της καμινάδας του τζακιού και για τα μπουριά της ξυλόσομπας.
 • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ
  ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΤΖΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑΣ
  Ειδικό προϊόν από παραφίνη, πριονίδια και σκόνη καθαρισμού. Το πλέον κατάλληλο προϊόν για τον καθαρισμό της καμινάδας του τζακιού και για τα μπουριά της ξυλόσομπας.
 • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ
  ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΤΖΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑΣ
  Στα 3 κιβώτια BLUE FLAME PLUS 135gr. ακόμα ένα κιβώτιο ΔΩΡΟ!
  Ειδικό προϊόν που καθαρίζει και συντηρεί την καμινάδα του τζακιού για να μη βουλώνει. Αδρανοποιεί την καπνιά, το κριεζώτο, το ρετσίνι και απομακρύνει τον κίνδυνο πυρκαγιάς.
  Πληροφορίες: Βάσει διεθνών μελετών, πολλές οικίες έχουν καεί γιατί οι ιδιοκτήτες τους καίνε ακατάλληλα ξύλα και ψήνουν διάφορα εδέσματα στην εστία του τζακιού. Αυτή η χρήση στο τζάκι έχει σαν επακόλουθο τα τοιχώμα- τα της καμινάδας να γεμίζουν ζωικό λίπος και ρετσίνι. Ανάβοντας το τζάκι, τα παραπάνω στοιχεία έρχονται σε επαφή με την φλόγα και δημιουργούν ανάφλεξη. Έχοντας χρησιμοποιήσει το Blue Flame Plus αποτρέπουμε την ανά- φλεξη της καμινάδας και διατηρούμε το τζάκι καθαρό και ασφαλές.
 • HOT
  ΙΣΧΥΡΟ ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚ0
  ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
  ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  To BLUE KLEEN είναι ένα πολυκαθαριστικό γενικής χρήσεως βιοδιασπώμενο και μη τοξικό. Καθαρίζει λάδια, γράσα, λίπη, μελάνια, μαυρίλες απο κεριά, νικοτίνη απο τοίχους και πολλές δύσκολες ακαθαρσίες. Με κατάλληλη ποιότητα καθαρίζει όλα τα υφάσματα και όλα τα πλαστικά αντικείμενα.
 • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΩΝ Ειδικό υγρό που καθαρίζει τους αρμόστοκους και τα πλακάκια του δαπέδου ή του τοίχου μας. Προϊόν υψηλής ποιότητας, επαναφέρει στους αρμόστοκους το αρχικό τους χρώμα και καθαρίζει τα πλακάκια μας απο σκουριές, πλαστικά χρώματα και άλλες ακαθαρσίες.
 • HOT
  ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ
  ΓΙΑ ΕΣΤΙΕΣ ΤΖΑΚΙΩΝ, ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ, ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ
  ΗΠΙΟ, ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ ΤΖΑΚΙΑ
  Ειδικό υγρό για τον καθαρισμό των πυρότουβλων της ψησταριάς και των τζαμιών των ενεργειακών τζακιών.
 • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΤΖΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑΣ Ειδικό προϊόν από παραφίνη, πριονίδια και σκόνη καθαρισμού. Ειδικό προϊόν από παραφίνη, πριονίδια και σκόνη καθαρισμού. Το πλέον κατάλληλο προϊόν για τον καθαρισμό της καμινάδας του τζακιού και για τα μπουριά της ξυλόσομπας.
 • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ
  ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ
  Ειδικό υγρό για τον καθαρισμό των γυάλινων επιφανειών, όπως είναι τα τζάμια των τζακιών, θερμαστρών και άλλων επιφανειών που δέχονται θερμότητα από τη φωτιά. Ειδικό για καθημερινή χρήση. (Για πολύ ισχυρούς ρύπους χρησιμοποιούμε το ESTIA 3 σε 1)
 • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ
  ΓΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΣΧΑΡΕΣ-ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ
  Προϊόν πολύ ποιοτικό και ειδικά μελετημένο για να μην φθείρει τα μέταλλα των συσκευών. Ειδικό υγρό, πολύ ισχυρό για να καθαρίζει τα ξεραμένα και καμμένα λίπη απο τις σχάρες της ψησταριάς και απο τις πλάκες ψησίματος των τροφών. Καθαρίζει και οικιακούς φούρνους.
 • HOT
  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ
  ΓΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
  Το INOX KLEEN είναι ένα ειδικό υγρό που καθαρίζει τα ανοξείδωτα και παράλληλα δίνει λάμψη χωρίς να αφήνει θαμπάδες στις επιφάνειες μας. Είναι ένα προϊόν που καθαρίζει και γυαλίζει δίνοντας την δυνατότητα στον καταναλωτή να μην αγοράζει πολλά διαφορετικά προϊόντα.
 • ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ Το LATEX – 496 είναι ακρυλικό ελαστομερές γαλάκτωμα, το οποίο προστιθέμενο σε κόλλες πλακιδίων και αρμόστοκους προσδίδει ελαστικότητα και ευκαμψία, αυξάνει σημαντικά την ποιότητα συγκόλλησης, τη μηχανική αντοχή και τη στεγανότητα. Έτσι επιτυγχάνεται τέλεια πρόσφυση κατά την τοποθέτηση πλακιδίων ακόμη και επάνω σε προϋπάρχοντα πλακίδια ή πάνω σε μάρμαρα και μωσαϊκά. Ενδείκνυται για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους εκτεθειμένους σε υγρασία ή για επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με νερό (βεράντες,ταράτσες, πισίνες). Επίσης, προσφέρεται και ως αστάρι για προβληματικά ή ασταθή υπόβαθρα, απαρροφητικά και μη, δονούμενα ή συστολοδιαστελόμενα (επιδαπέδια θέρμανση).
 • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΑΓΥΑΛΙΣΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ Ειδικό υγρό για τον καθαρισμό των αγυάλιστων μαρμάρων. Καθαρίζει τις σκουριές και τις κιτρινίλες πάνω στα μάρμαρα χωρίς να τα φθείρει. Επίσης αφαιρεί διάφορες ακαθαρσίες που έχουν μείνει πάνω σ΄αυτά (δίνοντας στο μάρμαρο την αρχική του καθαρότητα).
 • HOT
  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΝΙΤΩΝ Ειδικό υγρό για τον καθαρισμό των γυαλισμένων μαρμάρων (λευκών ή χρωματιστών). Ειδικό και για γρανίτες. Αφαιρεί δύσκολους λεκέδες, όπως λάδια, ρύπους, καφέδες και όλες τις ακαθαρσίες.
 • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΕΤΡΑΣ (χωρίς βερνίκι) Ειδικό πανίσχυρο υγρό που έχει την ικανότητα να διεισδύει στην επιφάνεια της πέτρας και να την καθαρίζει απο υπολείματα τσιμέντου πλαστικών χρωμάτων, σκουριά, λαδιών αλάτων και άλλων πολλών άλλων ακαθαρσιών. Ιδανικό και για πλάκες πεζοδρομίων.
 • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ
  ΓΙΑ ΟΘΟΝΕΣ LCD-TFT-TV PLASMA
  Προϊόν μη τοξικό που δεν περιέχει οινόπνευμα, με άρωμα λεμόνι. Καθαριστικό υγρό για οθόνες και πλαστικά μέρη υπολογιστών, TV – VIDEO – DVD και όλων των ηλεκτρονικών συσκευών. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΤΙΚΟ, μη τοξικό, άφλεκτο και δεν αφήνει θαμπάδες. Φιλικό προς το περιβάλλον.

Τίτλος

Go to Top